Usa de garaj sectionala

 
Usa de garaj

Usile de garaj sectionale MCA sunt compuse din panouri "sandwich" de 40 mm grosime. Sunt izolate termic cu spuma poliuretanica si sunt perfect etanse. In functie de inaltimea grinzii de montare (buiandrugului), se poate opta pentru diverse tipuri de sisteme de culisare. Aceste usi de garaj sectionale pot fi actionate automat prin telecomanda sau manual, cu ajutorul manerului.

Pentru a beneficia de lumina in garajul dumneavoastra, puteti opta pentru incastrarea unor ferestre in panourile usii, sau pentru o usa sectionala cupanouri vitrate.


  • Ferestrele sunt disponibile in doua dimensiuni: LxH = 637x334 mm si LxH = 609 x 146 mm.
  • Panourile vitrate sunt executate din profile de aluminiu eloxat natur (nevopsit) sau vopsit, cu suprafata transparenta din policarbonat extrudat, in una sau doua foi.

In functie de utilitatea garajului dumneavoastra, puteti alege ca usa de garaj sa contina si o usa pentru acces pietonal. Aceasta permite accesul in garaj, fara a fi nevoie sa manevrati usa de garaj (aceasta ramane inchisa). Usa pietonala prezinta un prag de 150 mm si este echipata cu broasca, butuc cu cheie si inchizator hidraulic. Deschiderea se face spre exterior, cu balamalele pe partea dreapta.

Calitatea si fiabilitatea usilor sectionale, precum si profesionalismul montajului si intretinerii acestora au fost dovedite in timp. Pentru a va convinge, va invitam sa vizualizati un exemplu de anduranta.

Pentru mai multe exemple va invitam sa vizitati portofoliul nostru.

Usa de garaj cu ferestre

Usa de garaj cu panouri vitrate

Usa ge garaj cu pietonala

Usa de garaj cu usa pietonala
 
Tipuri de panouri pentru usi de garaj:
Panou tip linii orizontale Panou tip casete
Panou linii orizontale pentru usa de garaj Panou casete pentru usa de garaj
   
Optiuni de culoare si textura pentru usi de garaj:
Stejar inchis Stejar auriu
Usa de garaj stejar inchis Usa de garaj stejar auriu
Alb Maron
Usa de garaj alba Usa de garaj maro
   
Orice alta culoare RAL se poate executa la cerere