Compania Alcazar a luat fiinta in 1994, insa profilul actual a debutat in anul 2001, cand Alcazar a inceput activitatea in domeniul inchiderilor in constructii, prin vanzarea si montarea usilor de garaj si sistemelor de automatizare pentru porti. Treptat, gama de produse comercializate s-a extins, astazi Alcazar avand in catalog peste 10 tipuri diferite de produse. In acest timp ne-am extins si aria de acoperire pentru montaj si service, in prezent avand lucrari in toate judetele Moldovei, precum si in alte zone ale tarii.

 

Suntem o companie relativ mica si intentionam sa ne mentinem acest statut, datorita flexibilitatii pe care ne-o ofera din punct de vedere operational. Prima noastra preocupare a fost dintotdeauna grija fata de clienti. Pentru a oferi clientilor nostri servicii de inalta calitate, suntem atenti la fiecare detaliu aparent minor, pentru a efectua in parametri optimi montarea produselor noastre. Acest lucru presupune un personal responsabil, selectat atent de compania noastra pentru echipele de service si montaj, pentru ca produsele noastre sa fie puse in valoare printr-o functionalitate perfecta si o fiabilitate ridicata.

 

Dorim sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a oferi cele mai bune solutii clientilor nostri si pentru a putea fi mandri de fiecare lucrare efectuata corect.

 

Cu aceste ganduri dorim sa intampinam viitorii clienti Alcazar.