Usa industriala sectionala

 
Usa industriala sectionala

Usile industriale sectionale MCA sunt compuse din panouri sandwich de 40 mm grosime. Sunt izolate termic cu spuma poliuretanica si sunt perfect etanse. In functie de inaltimea grinzii de montare (buiandrugului), se poate opta pentru diverse tipuri de sisteme de culisare. Usile industriale pot fi dotate cu actionare electrica, din buton sau telecomanda, sau cu actionare manuala cu palan.

Calitatea si fiabilitatea usilor sectionale, precum si profesionalismul montajului si intretinerii acestora au fost dovedite in timp. Pentru a va convinge, va invitam sa vizualizati un exemplu de anduranta.

Pentru a beneficia de lumina in spatiul industrial, puteti opta pentru incastrarea unor ferestre in panourile usii, sau pentru o usa sectionala cu panouri vitrate.

 

  • Ferestrele sunt disponibile in doua dimensiuni: LxH = 637x334 mm si LxH = 609 x 146 mm.
  • Panourile vitrate sunt executate din profile de aluminiu eloxat natur (nevopsit) sau vopsit, cu suprafata transparenta din policarbonat extrudat, in una sau doua foi. Latimea maxima la care se pot executa panouri vitrate este 5000 mm.

Pentru a mari functionalitatea usii industriale, puteti alege optiunea usa pentru acces pietonal. Aceasta permite accesul in incinta, fara a fi nevoie sa manevrati usa industriala (aceasta ramane inchisa). Usa pietonala prezinta un prag de 150 mm si este echipata cu broasca si butuc cu cheie. Deschiderea se face spre exterior, cu balamalele pe partea dreapta. Usa pietonala se poate executa pe usi sectionale cu latime maxima de 5000 mm.

Pentru mai multe exemple si imagini va invitam sa vizitati portofoliul nostru.

Usa industriala vitrata

Usa industriala vitrata

Usa industriala cu pietonala

Usa industriala cu usa pietonala
Optiuni de culoare pentru usi industriale sectionale:
Alb RAL 9010 Argintiu RAL 9006
Usa industriala Alb RAL 9010 Usa industriala RAL 9006
Albastru RAL 5010  
Orice alta culoare RAL se poate executa la cerere